Neem een kijkje binnen

Groep 8

Zin in de brugklas? Kom sfeer proeven op onze leerlingmiddagen en open dagen! Check deze pagina voor de data en ervaar hoe het is om op een middelbare school rond te lopen.
Alkmaar

Havo/atheneum/gymnasium/technasium

Neem een kijkje binnen
Alkmaar

Vmbo

Neem een kijkje binnen
Langedijk

Vmbo/havo/atheneum

Neem een kijkje binnen

ontdek het jan arentsz!

Kom sfeer proeven tijdens onze leerlingmiddagen en schoolinformatieavonden. Dan ontdek je hoe het is om rond te lopen op een middelbare school.

Leerlingmiddagen vmbo Alkmaar
ERVAAR DE BRUGKLAS: 17 januari 2024

Leerlingmiddagen havo/vwo Alkmaar
Havo/vwo: 16 januari 2024

Leerlingmiddagen vmbo/havo/vwo Langedijk
Sportief & Creatief: 16 januari 2024

Schoolinformatie-avonden
Havo/vwo Alkmaar: 11 januari 2024
Vmbo Alkmaar: 16 januari 2024
Langedijk: 17 januari 2024

je bent meer dan de cijfers die je haalt….

Als je bij ons op school komt vinden we het belangrijk dat je je snel thuis voelt. Daarom start je met een introductieprogramma. Zo leer je je klasgenoten meteen goed kennen.

Op het Jan Arentsz krijg je niet alleen les in de vakken die op je rooster staan. We organiseren verschillende leuke activiteiten, excursies en gastlessen, die ook nog eens heel leerzaam zijn!

Er is veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en talent. Meespelen in de schoolband? Feest organiseren? Vloggen? Er zijn veel activiteiten die voor én door leerlingen worden georganiseerd.

We vinden het belangrijk dat jij betrokken wordt bij je eigen leerproces. Daarom vertel jij aan je ouders en mentor/coach een paar keer per jaar hoe het met jou gaat op school. Zodat je ontdekt wat bij jou past. Samen kijken we wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.
Het gaat namelijk om jou en je toekomst!

Meer informatie of vragen?

Neem contact op met onze teamleiders.